lördag 14 januari 2012

TIMBER!

Human Rights Watch (HRW) är bekymrade över en situation i Sverige och har tagit kontakt med högste ansvarig politiker på området. Jaha tänker du men det är ju för att Carl Bildt varit ansvarig för att tusentals människor mördats, blivit våldtagna och tvångsförflyttats i Sudan, eller hur? Nääe. Nähä? Men då är det väl för att Carl Bildt troligen är ansvarig exakt samma skit i Etiopien och sen inte gör ett piss när svenska journalister försöker nysta i härvan och blir såklart dömda för terrorism av diktaturregimen? Nääe. Va? Inte det heller? Då vet jag inte, säger du. Jag ger upp.

Ok, så här är det. HRW har inte tagit kontakt med Carl Bildt, den här gången. Men det kommer garanterat fler tillfällen. Var så säkra. Jadå. HRW har hört av sig till Fredrik Reinfeldt. Jaha, varför har HRW hört av sig till Fredrik Reinfeldt då, undrar man ju. Han som har så snälla hundögon. Jo, de undrar bara varför vi fortfarande tvångssteriliserar människor i vår fina demokrati. En ganska rimlig fråga, kan man tycka, OM det nu är sant. Och det är det inte. Vi har slutat att könslobotomera tattare och hysteriska kvinnor för LÄNGE sen. Det har vi faktiskt, i vår fina demokrati.

Ja men könsbytare då, frågar ni då? Ja, vad är det med dem då? De tvångssteriliserar vi ju. Jahaaa, du menar de ja. Ja, jo, men det är ju inte samma sak. Alltså, du har ju redan ett kön. Default liksom. Vill du byta, så klart du ska få byta. Inga problem. Staten betalar. Men du kan inte ha två. Haha hur skulle det se ut? Nänä du kan inte både ha kakan och äta upp den. Vad är det för trams? Vi är väl inte i Thailand heller? Haha nänä.

Och vilka är Human Rights Watch egentligen? Vad är det för en grumlig organisation och varför är de ute efter oss i Sverige hela tiden? Det finns väl fulare fiskar att jaga? Eller? Mm-hm? Jaha? Mm ok. Ja, ok det visar sig att HRW är en oberoende organisation som utreder om de mänskliga rättigheterna följs och skriver rapporter som presenteras i FN. Ok, sjukt pretto. Riktiga skolpoliser. Men vadå, man kan väl få lov att göra fel ibland? Sånt händer ju. Man är ju bara människa.

Så förlåt då så himla mycket, fina Bror Duktig Human Rights Watch men vi i Sverige tycker faktiskt i alla fall att- Vadå? Nähä. Jaha men ok då, vi i Alliansen tycker faktiskt i alla fall att- Vad är det NU då? Jaha. OK! Vi inom partiet Kristdemokraterna, som just nu stöds av 2,9 % av befolkningen, tycker faktiskt i alla fall att man inte kan ha ett kön (Gud förbjude) och sen BYTA utan att man får något världsligt straff. De här transsexuella begår visserligen självmord tjugo gånger så ofta som vi andra normala människor men det kan ändå dröja alldeles för länge innan den himmelska domen faller.

Nej, så om nu de dära ombytliga kvinnorna önskar bryta mot Naturens lagar och vill operera dit ett Glockenspiel, så räkna med att vi fäller hennes, hans, ja vad fan vet jag vad freaket kallas, äggstockar, FÖR EVIGT. Amen.
blog comments powered by Disqus
Flattr this