torsdag 26 januari 2012

McLöfven

Jag vet inte vad jag tycker är mest underhållande. Att sossarna tvingas på knäna så brutalt av egna femtekolonnare som utnyttjar borgarpressen, att de offrar sin egen partiledare eller att alla av någon outgrundlig anledning verkar gå på den fullständigt genomskinliga bluffen att detta på något sätt är dåligt för Alliansen, ”för man behöver ju en stark opposition som pressar en att prestera sitt yttersta”. Att vänsterfolk är så desponaiva att de går på detta, gör i sin tur att de gräver fram den tyngsta betongsossen de kan hitta. Snabbare än kvällspressen hinner gräva fram något köttben att dreva på. En EU-vänlig, fackpamp som gillar Försvaret och svetsare men kanske inte kvinnor och invandrare så mycket.

Han kommer att falla som en sten ned i ännu grumligare väljarstödsvatten och dra opinionssiffrorna med sig ända ned i den igenslammade förtroendebottnen.

Så, kära vänner, nu korkar vi upp bubblet och skålar för en tredje valseger i rad och ett historiskt maktkonsoliderande. Ut med välfärdssamhället och in med Caremasamhället – skål!
blog comments powered by Disqus
Flattr this