söndag 28 april 2013

Socialkonservativ "jämställdhet"

Poor old J Dog anses ju ha fått sin maskulinitet förminskad i direktsänd riks-TV och det av en liberal kvinna dessutom. Låt oss kolla på vad en nationalsocialistisk kvinnosyn faktiskt innebär, för att komma till rätta med vad som egentligen sades i Agenda ikväll. 
"Vi har olika syn på jämställdhet. Vi vill ha en formell jämställdhet. Män och kvinnor ska ha samma värde och lika rättigheter, sade SD-ledaren."
Formell jämställdhet innebär att kvinnor och män ska ha samma värde och rättigheter på pappret. Inte i realiteten. Ungefär som att Sverigedemokraterna anser att invandrare ska ha formell jämlikhet i Sverige. Har du bara skrivit in fina ord i en lagparagraf, så är du all clear. Vips så har alla samma rättigheter och du kan inte göra mer. Att hjälpa eller tvinga människor att ändra sitt beteende och i verkligen följa lagen, är ett intrång i människors fria liv och ett angrepp på den personliga integriteten.
"Men kvinnor och kvinnor är inte exakt likadana. Vi accepterar att män och kvinnor gör lite olika val i livet, att man har lite olika prioriteringar. Det leder till att vi landar i olika arbeten, att vi gör lite olika val, sade hen."
Kuk och fitta är viktigt för Jimmie. Könsorganen gör att vi människor kan kategoriseras i två större grupper (förutom arier och babbar) med kollektiva generaliserbara egenskaper. Kuken gör att män väljer blått, fotboll och bilmekaniker och fittan gör att kvinnor väljer rosa, shopping och undersköterska. Det Jimbo försöker säga är att vi ska acceptera prioriteringar som att kvinnor stannar hemma med barnen, utsätts för sexism och objektivisering, jobbar deltid, krossas mot glastaket, misshandlas fysisk och psykiskt, våldtas och får lägre lön - allt medan män väljer att inte råka ut för sånt.
Föga förvånande vill inte Jimmie Åkesson kalla sig feminist."Det förutsätter att man problematiserar att män och kvinnor gör olika val, sade hen."
Strukturellt förtryck är inget problem. Eftersom jag är man. Och alla mina polare är män. Och alla i VAM Sverigedemokraterna är män. "Men din mamma då, Jim-King?", "Vasadusadu?!"
"Det är inget konstigt. Det borde inte vara problematiskt. Men ni feminister vill in och styra människors vardag i detalj", sade Jimmie Åkesson.
Jämställdhet är detaljstyrning av vardagen ja, om ens vardag består av machoistiska reproduktioner av patriarkal dynga. Men sen blir det helg och då kan man i lugn och ro knäcka några bärs, kolla fotboll, kalla spelarna för horor och blattar men inte skriva detta på Facebook (looking at you Wiechel) utan bara skrika det framför TV:n utan dubbelmoral, för man är faktiskt för formell jämställdhet
blog comments powered by Disqus
Flattr this