onsdag 14 juli 2010

Herre Gud

Den lilla råttan Lennart Sacrédeus gick idag ut och kritiserade vår kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth. Hans påhopp bestod i att fråga vad vi kan göra för att underlätta för utländsk media med bakgrund av att Reuters, AFP och AP bojkottat vår nationalrojalistiska statsfinansierade kampanj Love Stockholm efter bråk med SVT om TV-rättigheter.

Sacrédeus fortsätter med att säga att det är osäkert hur mycket publicitet Sverige gått miste om men att självkritik vore på sin plats. Hur vore det om den heliga lilla abortmotståndaren var lite mer självkritisk i den frågan, va? Och så kvackar han om att vi plockade bort honom från EU-listan? Han hade mått bra av lite partipiska den uppstickaren.

Liljeroth får ju för fan fortfarande skit för att hon vikarierar för provokatören fröken jag betalar inte tv-licens av principskäl Cecilia Stegö Chilò. Svart städhjälp har vi ju dock allihop. Som EPO i Tour de France. Sluta gnäll för fan.

*Och så avslutningsvis lite Littorin-update. Han har nu gått ut och dementerat hela sexköpshistorien. Så nu borde den lilla saken vara ur världen.
blog comments powered by Disqus
Flattr this